Sektöründe lider bir firma olma hedefi doğrultusunda;
Hammadde alım, üretim, depolama ve sevkiyatında hijyenik ortam sağlamak.
Üretim öncesi, üretim aşaması ve üretim sonrası bütün aşamaları takip ederek müşterilerimiz için gıda güvenliği yüksek ürünler üretmek ve gıda güvenliğini teminat altına almak.
Sürekli eğitim ve bilinçlendirme ile kalite ve gıda güvenliğini en üst düzeye çıkarmak.
Kalite ve gıda güvenliği standardının sürekliliğini sağlamak ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak
Taklit & tağşiş ve otantisite risklerini her zaman göz önünde bulundurarak ürünlerimizin güvenliğini sağlamayı
Yasal şartlara tam uyum göstermek
Gıda güvenliği ve kalite kültürünü sağlamayı
taraf 3.taraf ve yasal mercilerin taleplerini her zaman öncelik olarak kabul edip gerekli şartları sağlamak
Uyguladığımız standartlara göre gösterilen faaliyetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak
Üretimin her aşamasında kontrol sağlayarak, problemleri ortaya çıkmadan önlemek
Gıda zincirindeki tüm kuruluşlarla etkin bir iletişim sağlamak.
FSSC 22000 V. 5.1 gıda güvenliği yönetim sistemi standardı ve şartlarına uygun üretim yapmak
Üretimimizi resmi kurum ve kuruluşların kanun, tüzük ve yönetmeliklerine uygun olarak gerçekleştirmeyi;
Geleneksel riskleri her zaman göz önünde bulundurmayı,
Yurtiçi ve Yurtdışı müşterilerimiz için ilgili şartları karşılamayı